Return Policy


Vores returpolitik:

Hvordan returnerer jeg noget, jeg har købt hos dig?
Vores returpolitik er gyldig i 30 dage; gode nyheder, hvis du har for vane at handle sent om aftenen, og det livlige lilla sæt, du har købt, giver dig køberens anger.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Al hardware skal være i den originale emballage, inklusive eventuel ydre sleeve, da disse indeholder produktets serienummer. Vi kan ikke tage noget hardware tilbage uden dette. Du er velkommen til at beholde alle gratis gaver eller prøver - de er dine!

Send os en e-mail med din returneringsanmodning, inklusive dit originale ordrenummer og årsagen til, hvorfor du ønsker at returnere nogen eller specifikke varer fra din ordre. Vi vil svare med yderligere instruktioner om, hvordan dine varer kan returneres (med forbehold for returgodkendelse).

Hvis din returnering bliver godkendt, så sørg for at dine varer er godt pakket ind, så de ikke tager skade på vejen tilbage til os. Vi er ligeglade med, hvad du laver dem til - gammel avis fungerer godt. Dog trækker vi grænsen ved gamle sokker. Vi er ikke Dobby House Elf!

Undtagelse
Nogle varer er fritaget for at blive returneret af hygiejniske årsager. Disse omfatter:

Åbnede e-væsker
Tanke / Forstøvere / Pods, der er blevet fyldt med væske, brugt eller fjernet fra deres forseglede emballage.
Vape Kit, der er blevet fyldt med væske eller brugt
Drypspidser (dyser)
Åbnede spoler eller kapsler.


Udbytter
Hvis du ønsker at ombytte din vare, er den hurtigste og nemmeste måde at genbestille det, du har brug for, og derefter e-maile os for instruktioner om, hvordan du returnerer ubrugte varer for at få pengene tilbage. På denne måde får du hurtigt de rigtige varer, og din tilbagebetaling vil blive behandlet, når varerne er tilbage hos os.Tilbagebetalinger
Når din returnering er modtaget og inspiceret og forudsat at alt er i orden, refunderer vi produktværdien eksklusiv eventuelle oprindeligt betalte portoomkostninger, tilbage til den oprindeligt anvendte betalingsmetode. Vent et par dage, før du får pengene på din konto igen.